Kur naudoti juodąjį šokoladą:
- išlydyti šokoladą, pasaldinti pagal skonį, įpilti šiek tiek pieno, apvalioti datules ar džiovintas slyvas, palaikyti šaltai;
- tarkuoti ir naudoti, kaip desertų puošimui;
- šokoladinio glajaus gaminimui;
- šokoladiniam gėrimui su pienu;
- susmulkintą gabaliukais dėti į keksiukų ar pyragų tešlą;
Sudedamosios dalys: kakavos pasta*, kakavos sviestas*, vanilės ankštys*. * – iš ekologinių žemės ūkių.
Sudėtyje gali būti pieno, lazdyno riešutų ir migdolų pėdsakų.
Maistinė vertė (100 g): 2680 kJ/650 kcal: riebalai 60 g (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 37 g), angliavandeniai 8 g (iš kurių cukrų 0,6 g), skaidulinės medžiagos 15 g, baltymai 12 g, druska 0,02 g.
Laikyti sausoje vietoje (+/- 18°C).
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.