Ekologiškas agavų sirupas išgaunamas iš mėlynųjų agavų šerdžių vien mechaninėmis priemonėmis.
Agavų sirupas – vienas žinomiausių žemo GI (glikeminio indekso) produktų. Glikeminis indeksas būna apie 10-25. Labiausiai vertinamas žmonių, kuriems būtina reguliuoti cukraus kiekį kraujyje.
Gaminant „NaturGreen“ agavų sirupą nenaudojami jokie cheminiai priedai ar enzimai. Kaip ir kitų vaisių atveju, agavų sirupo sudėtyje dominuoja ne gliukozė, o fruktozė. Šis sirupas nėra mažiau kaloringas nei įprastas cukrus, tačiau jo saldumas maždaug 30-40% intensyvesnis.
Maistinė vertė 100g | 1293 kJ/308 kcal |
Riebalų | 0g |
Angliavandenių | 77,2g |
Baltymų | 0g |
Sudedamosios dalys: ekologiškas agavų sirupas.
Vartojimas: tinka saldinti karštuosius gėrimus, paskaninti košes, ledus, blynus, vaisių, varškės patiekalus, dėti į kepinius ar kitus saldžius patiekalus.
Laikymas: atidarius pakuotę laikyti sandarioje, vėsioje, sausoje vietoje. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 25°C.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.