Aktyvios maistinės medžiagos fermentuotos arbatos grybu – Kombučia ir kefyru.
Fermentacija tai tradicinis maisto produktų apdorojimo metodas, kurio metu mikroorganizmų fermentų pagalba maistas paverčiamas į kitą maistingumo lygį, kai padidinamas maistinių medžiagų kiekis ir pagerinamas jų įsisavinimas.
Living Nutrition naudoja unikalų Kombučia ir kefyro fermentacijos metodą susidedantį iš 35 skirtingų mikroorganizmų kultūrų ekologišką mišinį paverčia į gyvą formą, sudarytą iš aktyvių maistinių medžiagų, fermentų ir mikroorganizmų.
- Fermentacijos būdu suaktyvintos maistinės medžiagos.
- Aukštesnis biologinis prieinamumas
- Praturtinta fermentais ir mikroorganizmais
- Ekspertų sukurti deriniai
- Be užpildų, priedų ar pagalbinių medžiagų.
Visi produktai yra ruošiami kvalifikuoto mitybos specialisto, kad būtų išgautas sinerginis veikliųjų medžiagų poveikis ir kad kiekvienas maistinis bei augalinis ingredientas idealiai papildytų vienas kitą. Naudojami tik aukščiausios kokybės ekologiški ingredientai kurie atrenkami vadovaujantis šviežumo ir kokybės kriterijais. Fermentacijos procesą sukurė ir nuolatos kontroliuoja pripažintas ekspertas, kiekvieno gauto mišinio kokybė yra atidžiai tikrinama, kad atitiktų kokybės standartus. Fermentuotas mišinys yra sausai užšaldomas, kad išliktų šviežias ir išlaikytų maksimalų maistinių medžiagų kiekį.
Sudėtyje nenaudojami užpildai, rišamosios medžiagos ir maistiniai priedai. Papildomai pridėti aukščiausios kokybės grybai užtikrina puikią biologiškai aktyvią maistinių medžiagų pusiausvyrą.
Candi – X tai sinerginis aktyvių maistinių medžiagų mišinys gali padėti palaikyti virškinimo sistemą. Padeda papildyti gyvąją ekosistemą mikroorganizmais ir maistinėmis medžiagomis.
Vartojimas:
Suaugusiems: vartoti nuo 1 iki 3 kapsulių per dieną su maistu ar be, užsigeriant stikline vandens.
Vaikams nuo 6 iki 12 metų: vartoti po 1 kapsulę per dieną su maistu ar be, užsigeriant stikline vandens.
Sudedamosios dalys: fermentuoto mišinio (sudaryto iš paprastųjų raudonėlių (Origanum vulgare) lapų*, vaistinių čiobrelių (Thymus vulgaris) lapų*, valgomųjų česnakų (Allium sativum) skiltelių*, tikrųjų imbierų (Zingiber officinale) šaknų*, kvapniųjų gvazdikmedžių (Syzygium aromaticum) pumpurų*), ekologiškų valgomųjų dantenių (ang. Shiitake lot. Lentinula edodes)* biologinė masė, paprastųjų kiaulpienių (lot. Taraxacum officinale) lapai*, didžiųjų dilgėlių (Urtica dioica) lapų*, tikrųjų imbierų (Zingiber officinale) šaknų*, paprastųjų pankolių (Foeniculum vulgare) sėklų*, vegetariška celiuliozė (kapsulė) (hidroksipropilmetilceliuliozė).
*Sertifikuoti ekologiški ingredientai.
Maistinė medžiaga | 3 kapsulėse yra: |
Fermentuotas sausai užšaldytas ekologiškas mišinys sudarytas iš:
paprastųjų raudonėlių (Origanum vulgare) lapai vaistinių čiobrelių (Thymus vulgaris) lapai valgomųjų česnakų (Allium sativum) skiltelės tikrųjų imbierų (Zingiber officinale) šaknys kvapniųjų gvazdikmedžių (Syzygium aromaticum) pumpurai ekologiški valgomieji danteniai (Lentinula edodes) (plataus spektro biologinė masė sudėtyje turinti micelio ir jaunų vaisiakūnių) Ekologiškas žolinis pagrindas sudarytas iš: paprastųjų kiaulpienių lapų, tikrųjų imbierų šaknų, paprastųjų pankolių sėklų didžiųjų dilgėlių lapų |
400 mg
100 mg 100 mg 100 mg 80 mg 20 mg 200 mg
50 mg 50 mg 50 mg 50 mg |
*-Ekologiškos maisto produkto žaliavos buvo užaugintos „ne ES žemės ūkiuose / ES žemės ūkiuose“.
Natūralioje produkto sudėtyje nėra kviečių, glitimo, pieno ir sojos produktų.
Tinka vegetarams ir veganams.
Specialūs įspėjimai: neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Nėštumo ir žindymo laikotarpiu, prieš vartojant maisto papildą, rekomenduojame pasitarti su gydytoju ar vaistininku. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.
Laikymas: laikyti sausoje, tamsioje, mažiems vaikams nepasiekiamoje vietoje, ne aukštesnėje kaip 25 ̊C temperatūroje.
Pakuotėje: 60 kapsulių.
Grynasis kiekis: 30 g (1 kapsulė sveria 500 mg).
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.