TSshop.lt

Sultys „Stiprus imunitetas“ su vitaminu C ir cinku 200 ml

1.45

Gamintojas: Rabenhorst“,  Vokietija

„Stiprus imunitetas“ yra įvairių šviežių vaisių sultys, papildytos cinko gliukonatu ir vitaminu C.  Kadangi organizmas pats negamina cinko ir gali jo sukaupti tik ribotą kiekį, jo būtina gauti pakankamai su maistu. Vitaminas C ir cinkas padeda palaikyti normalią imuninės sistemos veiklą ir padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacinės pažaidos. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

Kuo „Rabenhorst“ sultys išskirtinės?

• iš šviežių uogų, vaisių ir daržovių
• tik iš labai aukštos kokybės žaliavos
• be jokių konservantų
• be pridėto cukraus ar kitų saldiklių
• be dažiklių ar kitokių priedų
• dauguma ekologiškos
• ypač švelni pasterizacija
• bekompromisė kokybės priežiūra ir žaliava
• tik iš patikimų ūkių
• įspūdingo skonio ir aromato

Sultys tampa tokios skanios gamintojo ilgalaikių įgūdžių, kūrybiškumo ir meistriškumo dėka – renkantis vaisius bei daržoves, kuriant mišinius, parenkant tausojančius apdorojimo būdus, pilstant į butelius ir t.t.

Kompanija yra ištobulinusi unikalų pasterizacijos metodą (toks pasterizavimo įrenginys yra tik vienas pasaulyje).

Sultys kaitinamos iki 80–90°C temperatūros vos 15 sekundžių, o tuomet staigiai atvėsinamos. Kadangi jos neužverda, išsaugomi vitaminai ir kitos naudingosios medžiagos. Tokia inovatyvi pasterizacija yra viena iš priežasčių, kodėl „Rabenhorst“ sultys tokios turtingos skonio ir vasaros aromato.

Šios sultys yra ne tik nepakartojamo skonio, bet ir sveikos. Kai kuriose šalyse, pavyzdžiui, Vokietijoje, sultys visų pirma atsirado ne maisto prekių parduotuvėse, o vaistinėse – čia jos būdavo ir spaudžiamos, ir pardavinėjamos. Net ir dabar, kai maisto prekių parduotuvių tinklai išsiplėtę po visą šalį, tikros, grynos ir ekologiškos sultys liko vaistinių asortimente. Didžioji dalis kompanijos „Rabenhorst“ sulčių Vokietijoje parduodama būtent vaistinėse. Kai kurios iš jų, pavyzdžiui, vaikams skirta sulčių linija „Rotbäckchen“, rekomendojamos Vokietijos vaistininkų asociacijos.

Skirtingos sultys gali turėti skirtingą poveikį ir naudą organizmui, tačiau visose natūraliose sultyse, kurios pagamintos iš kokybiškų vaisių ar daržovių, gausu antioksidantų – tad jos naudingos bendrai gerai organizmo savijautai.

„Rabenhorst“ sultis gerti reikėtų kaip maistą, maždaug po pusę stiklinės per dieną, atskirai nuo valgio. Kai kurios iš sulčių yra maisto papildai, todėl turi dozavimo instrukcijas ir indelius. Kitos tinka mitybai praturtinti, kaip užkandis skubantiems ar kaip vitaminingas desertas.

Kai kas negeria sulčių dėl į jas pridėto cukraus ar natūralių sultyse esančių cukrų. „Rabenhorst“ sultyse nėra pridėto cukraus. O natūraliai esančių cukrų niekaip negalima lyginti su rafinuotu cukrumi. Juk natūraliai vaisuose ar uogose esantys cukrūs sąveikoje su skaidulomis, vitaminais ir kitomis naudingomis medžiagomis visai kitaip veikia žmogaus organizmą. Be energijos, t.y. angliavandenių mes negalėtume gyventi. O organizmas vis tiek jų išsireikalaus.

Tinkamas kiekis kokybiškų sulčių yra puikus būdas stiprinti organizmą.

Sudedamosios dalys: raudonųjų vynuogių, obuolių, aronijų, šeivamedžio sultys, acerolos vaisių (malpigijų) minkštimas, 0.1 g vitamino C/100 ml, 10.45 mg cinko gliukonato/100 ml.

Maistinė vertė (100 g) – 235 kJ/56 kcal, riebalų <0.5 g (iš jų sočiųjų <0.1), angliavandenių 13 g (iš jų cukrų 13 g), skaidulinių medžiagų <0.5 g, baltymų <0.5 g, druskos <0.01 g, cinko 1.5 mg (15% RMV), vitamino C 80 mg (100% RMV).
RMV – referencinė maistinė vertė suaugusiam.

Vitaminas C padeda palaikyti normalią imuninės sistemos veiklą intensyvaus fizinio krūvio metu ir po jo. Vitaminas C padeda palaikyti normalų kolageno, kuris reikalingas normaliai kraujagyslių, kaulų, kremzlių, dantenų, dantų, odos funkcijai, susidarymą. Vitaminas C padeda palaikyti normalią: imuninės sistemos veiklą; energijos apykaitą; nervų sistemos veiklą; psichologinę funkciją. Vitaminas C padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacinės pažaidos. Padeda mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį, padeda atstatyti redukuoto pavidalo vitaminą E, gerina geležies absorbciją.

Cinkas padeda palaikyti normalią rūgštinę–bazinę, angliavandenių, riebalų rūgščių, vitamino A ir  maistinių makromedžiagų apykaitą, normalią baltymų sintezę. Cinkas padeda palaikyti normalią: imuninės sistemos veiklą; pažinimo funkciją; DNR sintezę; vaisingumą ir reprodukciją; kaulų, plaukų, nagų ir odos būklę; testosterono koncentraciją kraujyje. Cinkas padeda išsaugoti normalų regėjimą, apsaugoti ląsteles nuo oksidacinės pažaidos. Cinkas atlieka tam tikrą funkciją ląstelių dalijimosi procese.

Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

Naudojimas: pakelis su šiaudeliu. Prieš geriant suplakti. Neskirta kūdikiams. Dėl angliavandenių poveikio dantims, neduoti vaikams gerti iš buteliuko. Atidarytą laikyti šaldytuve ir suvartoti per 5 dienas.

 

 

 

 

Neturime

100% grynos sultys „Stiprus imunitetas“ su vitaminu C ir cinku yra išspaustos iš šviežių vaisių ir uogų, tik iš labai aukštos kokybės žaliavos. Pagamintos ne iš koncentrato. Tinka veganams.

Be pridėto cukraus ar kitų saldiklių (produkto sudėtyje yra natūralių cukrų), be jokių konservantų, be dažiklių ar kitokių priedų. Ypač švelni pasterizacija.

„Stiprus imunitetas“ yra įvairių šviežių vaisių sultys, papildytos cinko gliukonatu ir vitaminu C.  Kadangi organizmas pats negamina cinko ir gali jo sukaupti tik ribotą kiekį, jo būtina gauti pakankamai su maistu.

Vitaminas C ir cinkas padeda palaikyti normalią imuninės sistemos veiklą ir padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacinės pažaidos. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

100 ml šių sulčių per dieną patenkina vidutinį cinko ir vitamino C dienos poreikį:
Cinkas    Vitaminas C
Vaikai (1-3 metų)             50%        113%
Vaikai (1-3 metų)             30%        114%
Vaikai (7-9 metų)             21%        100%
Mergaitės (10-12 metų)    21%        89%
Berniukai (10-12 metų)     17%        89%
Mergaitės (13-14 metų)    16%        80%
Berniukai (13-14 metų)     16%        80%
Nėščiosios                           15%        73%
Maitinančios motinos       14%        53%

 

„Rotbäckchen“ (liet. raudoni skruostukai) linijos sultys pelnė 2012 metų „Marken Award“ apdovanojimą.

„Rabenhorst“ daugiau nei 200 metų patirtis ir meistriškumas sulčių gamyboje atsispindi kiekviename jų žingsnyje! Pradedant nuo kruopščiai atrinktų, kokybiškų žaliavų iki išpilstymo. Švelnus sulčių apdorojimo būdas užtikrina aukštą kokybę, sultyse išsaugomos naudingos medžiagos.

ių minkštimas, gervuogių, vyšnių sultys, medus (1%), geležies (II) gliukonatas.

Sudedamosios dalys: raudonųjų vynuogių, obuolių, aronijų, šeivamedžio sultys, acerolos vaisių (malpigijų) minkštimas, 0.1 g vitamino C/100 ml, 10.45 mg cinko gliukonato/100 ml.

Maistinė vertė (100 g) – 235 kJ/56 kcal, riebalų <0.5 g (iš jų sočiųjų <0.1), angliavandenių 13 g (iš jų cukrų 13 g), skaidulinių medžiagų <0.5 g, baltymų <0.5 g, druskos <0.01 g, cinko 1.5 mg (15% RMV), vitamino C 80 mg (100% RMV).
RMV – referencinė maistinė vertė suaugusiam.

Naudojimas: pakelis su šiaudeliu. Prieš geriant suplakti. Neskirta kūdikiams. Dėl angliavandenių poveikio dantims, neduoti vaikams gerti iš buteliuko. Atidarytą laikyti šaldytuve ir suvartoti per 5 dienas.

 

Gamintojas

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Sultys „Stiprus imunitetas“ su vitaminu C ir cinku 200 ml”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *